Anssin pajasta

Kolmen käynnin putki Poriin

Lauantaina alkoi kolmen peräkkäisen Porissa käynnin putki puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalon koulutustilaisuudella piiritoimistossa. Sunnuntaina jatkettiin samassa paikassa piirin työvaliokunnan kokouksella edessä olevien vaalien asioilla ja maanataina pidetään taas yksi Satakuntaliiton järjestämä alueen kansanedustajien tapaamisista, esillä on mm. Apteekkariliiton asiaa lääkehuollosta.

 

Puoluesihteerin anti näin naistenpäivän kunniaksi oli taattua tavaraa eikä kansanedustaja Ari Jalonen turhaan ojentanut hänelle päivää juhlistaen punaista ruusua. Esillä oli paljon merkittäviä puolueasioita, Satakunnan piiriä koskettavia ja koko maata käsittäviä, lähtien viimeisestä puoluegallupista toukokuun EU-vaaleihin ja sitä seuraaviin syksyn kirkollisvaaleihin sekä ensi vuoden huhtikuun eduskuntavaaleihin asti.

 

Mutta nyt keskitytään ensin kaikin voimin EU-asiaan. Myönteisenä seikkana on jostain tietolähteestä tullut tieto, että 60 % on luvannut äänestää, kun kaksissakin edellisvaaleissa prosentti on jäänyt 40:een. Tämä tietää juuri meille ainoana todellisesti EU-kriitisenä vaihtoehtona hyvää, sillä äänestämättä jättäminen on samaa, kuin antaisi äänensä niille, jotka kannattavat esim. tukipaketteja ja liittovaltiokehitystä.

 

Pitkän ja valaisevan esityksen jälkeinen myös keskustelu oli vilkasta ja monia asia sai lisävalaistusta. Sain olla pitämässä loppupuheenvuoron, jossa kiitin tietysti Riikkaa ja kannustin meitä kaikkia edelleen siihen, minkä juuri me osaamme parhaiten, eli jalkatyöhön turuilla ja toreilla.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Kuunnelkaa nyt siellä turuilla ja toreilla mitä mieltä ihmiset ovat tänne leviävästä hirviövoimaloista.
Helsinkin lähellekään niitä ei suvaita ja tuulivoiman kannattajat on siellä, Hesan turvaraja on 100km, täällä n.500m.

Toimituksen poiminnat