Anssin pajasta

Työttömien ruokailut jatkuvat taas Kankaanpäässä

Yhteisvastuukeräyksestä paikallisen tason valtuustotyöhön:

 

Työttömien ruokailu jatkuu yhdessä Kankaanpään seurakunnan diakoniatyön ja työttömien oman järjestön, Toimitupa ry:n toimesta. Ruokailuissa oli kävijöitä satoja silloin, kun niitä pidettiin aikanaan vuosia seurakuntakeskuksessa. Niiden tilojen jouduttua kokoontumiskieltoon kosteusvaurioiden ja huoneilmaepäpuhtauksien vuoksi myös ruokailut jouduttiin lopettamaan.

 

Nyt kaupunkin on luovuttanut veteraanitalon kokoontumistilat käytettäväksi ja näin päästään taas elvyttämään kaivattua ja tarpeellista toimintaa. Ensimmäisen kuukauden palkkakustannukset maksaa seurakunta ja siitä lähtien niistä huolehtii ELY-keskus, koska vastaava henkilö on työllistettävä pitkäaikaistyötön. Muut talkoolaiset ovat vapaaehtoisia työttömiä.

 

Samanlaisen työllistetyn olen saanut myös PoSa:n vanhustyön kartoittajaksi. Toinen kahdesta työllistettävästäni valmistui oppisopimuksella lähihoitajaksi ja näin jouduin etsimään uuden työllistettävän, joksi löytyi pitkäaikaistyötön merkonomi.

 

Näin asiat menevät eteenpäin, pikkuhiljaa, mutta kuitenkin!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän seppopmuurinen kuva
Seppo Muurinen

Tässä mm.näkee kuinka paljon voi yksittäinenkin kans.edust.tehdä oman alueensa työttömien/vähävaraisten hyväksi,osoittaen korkean moraalinsa tässä kapenevessa hyvinvointivaltiossa lähimmäisensä hyväksi !

Mitä muuta voi enään vaatia yksittäiseltä kans.edust.ja luulenpa niin että perussuomalaispuolueesta löytyy muitakin jotka tekevät lähidemokratian hyväksi enemmän - kuin kymmenet tyhjää hamuavat suut.

Toimituksen poiminnat