Anssin pajasta

Suomen kansalle

Helsingin Sanomien etusivun 50.000 euron ilmoituksella tiedotimme Suomen kansalle totuuden Kreikan miljardilainojen paljon puhutuista, mutta lopulta olemattomista vakuuksista. Ne ovatkin vain tuottojen vaihtosopimuksia, jotka siinä tapauksessa, että kun Saksan vaalien jälkeen todennäköisesti annetaan Kreikan lainoja anteeksi, koska se ei niitä koskaan pysty maksamaan takaisin, niin myöskään nämä Suomen vähämerkitykselliset sopimukset raukeavat omaan mahdottomuuteensa. Eihän mikään muu maa edes ollut kiinnostunut mokomista keinotekoisista järjestelmistä.

Ja kaiken lisäksi nämä Kreikan valtion kanssa tehdyt sopimukset julistettiin alunperin salaisiksi, minkä Korkein hallinto-oikeus kumosi meidän tekemämme valituksen ansioista. Ei ole epäilystäkään, miksi ko. sopimukset yritettiin jättää kokonaan pimentoon. Eivätkö kansan silmät todellakin rupea aukeamaan!

Aiemmin talvella julkaisimme koko sivun ilmoituksen Maaseudun Tulevaisuudessa. Tämänkertainenkin ilmoituksemme noteerattiin myös monissa päivän TV-uutisissa. Hakaniemen torilla oli meppiehdokas Juha Väätäisen aloitteesta perussuomalaisten vaalikoju, jossa Timon ja Juhan lisäksi olivat mukana meppi Sampo Terho ja meppiehdokas Jussi Halla-aho komeassa helteisessä kesäsäässä.

EU-vaalikamppailumme on lähtenyt liikkeelle todella räväkästi. Koko Suomi on sen nähnyt ja jopa nelosen uutisissa Hesarin politiikantoimittaja puhui aivan vakavissaa perussuomalaisten tavoitteen, 3-4 meppiä olevan aivan realistinen. Ken elää vielä vuoden, se näkee!


 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

‚̧ 7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Suomen kansalle - vähän kuin aikoinaan "Suomen äideille" itsensä Marsalkan pateettisesta kynästä! Mikäpäs siinä, vaikka ajoitus kalliille ilmoitukselle onkin riskivalinta. Vakuuskysymys sinänsä on ajankohtainen, mutta kun ne vaalit ovat vasta vuoden kuluttua. Voisiko näin pitkä kampanja sittenkään olla vietävissä kunnialla läpi?

Timo Soini esikuntineen on kieltämättä osoittanut, että mediaa voidaan juoksuttaa narussa aivan miten tahansa. Jokunen päivä aikaisemmin Soini livautti julkisuuteen tiedon osalistumisestaan mielenilmaukseen Ranskassa, ja metelihän siitä nousi. Kun äläkkä vaimeni, esiintyi samainen Soini trikolorin väreihin sonnustautuneena Hesarin jätti-ilmoituksessa, ja taas julkisuus kuohui.

Nyt tiedämme - tai luulemme tietävämme - enemmän Kreikka-vakuuksista. Mikäpä siinä. Se sopimus oli solmittavissa, ja sitä Urpilainen pitää saavutuksena. Vakuuksia nimenomaan vaatineet perussuomalaiset ovat päättäneet taistella hallituksen väitteitä vastaan. Opposition kohtalona on hallituksen vastustaminen, tuli mitä tuli. Mutta viidenkymmenen tuhannen euron satsaus poliittiseen lehtimainontaan vaalitaistelun ulkopuolella; onko sille sijoitukselle minkäänlaista - nyt se sana taas tulee - vakuutta?

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Joka tapauksessa kuitenkin tärkeä tiedote suomen kansalle jota ei ilmeisesti ilman rahasatsausta olisi koskaan hesarissa julkaistu.

Käyttäjän HannesV kuva
Hannu Valjakka

Niin,

Nämä kaksi asiaahan oli pelkästään eurovaalikamppanjan aloitus,ei sen kummempaa.Jos ei hallituksen pussissa ole ihan puhtaita jauhoja ollut,niin ei niitä perusuomalaistenkaan pussissa ole.Me todelliset,mihinkään puolueeseen sitoutumattomat perussuomalaiset ja varmaankin myös monet johonkin sitoutuneet haluaisimme tietää asian todellisen ja oikean laidan?
Mistä se sitten löytyisikään...en tiedä? Rahan meno muualle harmittaa,kun sille olisi valtavasti käyttöä suomessakin.Mitä perussuomalaiset saisivat siellä aikaan...vaikea kuvitella,kun se todellinen aikaansaanti suomessakin jää melkeimpä suunsoiton varaan.Aivan samaa voi toki kysyä kaikkien muittenkin puolueitten osalta.Mitä tulee tuohon viidenkymmenentuhannen euron ilmoitukseen,se on näin köyhimpien eläkeläisten ja duunarien kantilta katsoen helvetinmoista pröystäilyä
(sorry rovasti).Tuollekkin tyhjästä maksetulle rahalle olisi jostakin
varmaankin löytynyt vaikkapa hyväntekeväisyyskäyttöä.

Merja Heikka

Kyseessä on henkien taistelu. Ja se maksaa, rahaakin.

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

".. kun Saksan vaalien jälkeen todennäköisesti annetaan Kreikan lainoja anteeksi, koska se ei niitä koskaan pysty maksamaan takaisin, .."

T√§m√§ on j√§nn√§ kiemura ja melkoista suhmurointia. Suuret voittajavaltiot antoivat Saksalle sotakorvauksia anteeksi 1950-luvun taitteessa kysym√§tt√§ mit√§√§n pienemmilt√§ mailta kuten Kreikalta, jolta j√§i siten saamatta nykyrahassa 200 ‚Äď 300 mrd euroa v√§h√§n laskutavasta riippuen. Saksa 'maksaa' ehk√§ nyt n√§it√§ velkoja antamalla anteeksi Kreikan lainoja ja samalla vet√§√§ muut euromaat t√§h√§n leikkiin mukaan. Jotenkin tuntuu edelleen ep√§oikeudenmukaiselta Suomea kohtaan.

Kaiken lisäksi Kreikan lainat koostuvat mm. miljardien (turhista) aseostoista Saksasta ja Ranskasta.

Toimituksen poiminnat